top of page

Diensten

Coaching

Soms zit je vast of weet je wel wat je wilt, maar niet hoe. Door hier samen over in gesprek te gaan zorg ik ervoor dat je hier je eigen oplossingen voor kunt vinden en weer met een positief vooruitzicht verder kunt.

De coaching is in principe 1-op-1 en één uur per sessie. Het aantal sessies spreken we in overleg af na een eerste (gratis) kennismakingsgesprek.

Neem contact op over de mogelijkheden.

Game Design

Als bordspelontwerper is het mijn kracht om content om te zetten in een interactieve spelcontext. Dat kan gaan om een thema voor een bordspel, maar ook lesinhoud of een training. In overleg kan ook een spel worden gemaakt voor bedrijven.

Ook denk ik graag mee over prototypes van ontwerpers.

Wil je hier meer over weten over wat game design voor jou of jouw organisatie kan beteken? Neem dan contact op.

Storytelling

Als dichter schrijf ik autonome gedichten en in opdracht. Met mijn typemachine schrijf ik ook Typemachinepoëzie (ook bekend als Instant Poetry) op festivals en gelegenheden.

Als theatermaker werk ik op basis van co-creatie samen met de spelers en waar mogelijk andere kunstenaars om hun eigen verhalen tot leven te brengen.

 

Wil jij een gedicht voor iemand cadeau doen of in het kader van een speciale gelegenheid? Of wil je een theatervoorstelling maken binnen je organisatie of voor een specifieke doelgroep om de verhalen van de spelers tot leven te laten komen? Neem dan contact op.

Diensten: Services
bottom of page